Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

[postlink] http://video-kosmos.blogspot.com/2014/10/blog-post_26.html[/postlink]
http://www.youtube.com/watch?v=h7lQ6OLvePIendofvid [starttext] Τον αποκαλούν τον «άνθρωπο-ελέφαντα» της Κίνας λόγω της όψης του και της ασθένειας που επί πολλά χρόνια τον βασανίζει.

Ο λόγος για τον 37χρονο Huang Chuncai η ιστορία του οποίου έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο πριν από περίπου επτά χρόνια, όταν γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο αποφάσισε να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.


Αυτή τη φορά το όνομα και το πρόσωπο του Chuncai κάνει ξανά τον γύρο του κόσμου, μέσα από το Διαδίκτυο, λόγω της νέας χειρουργικής επέμβασης στην οποία ο 37χρονος υποβλήθηκε.

Οι γιατροί αφαίρεσαν άλλον ένα μεγάλο όγκο από τον άντρα, έναν όγκο ο οποίος κρεμόταν από το πρόσωπο ως τη μέση του Huang, γεγονός που δεν του επέτρεπε να κινηθεί, να φάει ή να κοιμηθεί καλά.

Ο 37χρονος, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια πάθηση, μια ακραία περίπτωση νευροϊνωμάτωσης, δεν είχε λάβει κάποια θεραπεία και δεν είχε επισκεφτεί κάποιο νοσοκομείο για 30 ολόκληρα χρόνια, καθώς οι γονείς του δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν οικονομικά και να πληρώσουν τα έξοδα που απαιτούνταν για τις επεμβάσεις του.

Μάλιστα, όταν ένα τοπικό τσίρκο προσέφερε λεφτά στην οικογένεια του Huang για να πρωταγωνιστήσει σε ένα σόου «τεράτων», ο 37χρονος σήμερα άντρας αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει.

Ωστόσο, το 2007, όταν και η ιστορία του έγινε γνωστή μέσα από τα ΜΜΕ, κατάφεραν να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνταν για τις επεμβάσεις του και οι γιατροί μπόρεσαν να αφαιρέσουν 21 από τα συνολικά 25 κιλά που ζύγιζε ο μεγάλος όγκος, που με τα χρόνια αναπτύχθηκε στο πρόσωπό του.http://lougantina.blogspot.gr .... [endtext]
Share this article :
 
Support : Copyright © 2011. VIDEOKOSMOS - All Rights Reserved
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : videokosmos@yahoo.gr
Proudly powered by Blogger